Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Ο.Λ.

1.Παραμένει προπονητής του Α.Ο.Λ. ο Ανδρέας Σουλτάνης μετά απο προτροπές που δέχτηκε απο την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
2.Σε φιλικά μάτς που έδωσε ο Α.Ο.Λ.νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Α.Ο.Δαφνίου(σκορερ:Θεοφιλογιαννάκος Χρ,Τσάκωνας Θοδ.,Παπαδάκος Κώστας)και με 4-1 τον Πανκλαδιατικό στο ενωσιακό(σκόρερ:Τσάκωνας Σπ.-2 γκολ,Τσάκωνας Θοδ.,Χαραλαμπάκος Μπ.)
3.Σε αγώνα κυπέλλου ο Α.Ο.Λ έχασε με 2-0 στο Φιλίσι απο την Α.Ε. Περιστερίου-Φιλισίου.Παρά την ήττα ο Α.Ο.Λ.έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου.Πρώτος αντίπαλος μας θα είναι ο Ευρώτας Έλους στο Ενωσιακό γήπεδο του Αγίου Ιωάννη.
4.Η ομάδα μας απέκτησε τον Μπλένταρ Μπουχμακού(25 ετών)απο τον Α.Ο.Μυρτιάς και τον Ντίνι Τζουλιάνο(17 ετών)απο Α.Ο.Αγ.Βασιλείου Γυθείου.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Την παραίτηση του απο προπονητής της Ομάδος υπόβαλε ο Σουλτάνης Αντρέας στον Πρόεδρο Ασημακόπουλο Νικόλαο για προσωπικούς λόγους κατά τις νυχτερινές ώρες στις 4-9-2009.
Κατόπιν άμεσης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Α.Ο.Λογγάστρας η παραίτηση έγινε αποδεκτή.
Το Δ.Σ τουΑ.Ο.Λογγάστρας ευχαριστεί τον απερχόμενο Προπονητή για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην Ομάδα

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝ. 27-9 ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ

Μετά τη κλήρωση που έγινε στην Μονεμβάσια την πρώτη αγωνιστική η Ομάδα θα παίξει με τον Ευρώτα Ελους στο Ενωσιακό.Ολόκληρο το πρόγραμα με τα παιχνίδια του Α.Ο.Λ θα το αναφέρουμε στις επόμενες μέρες.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομάδας κανονικά και χωρις φιλικό για τη τετάρτη λόγω του οτι δεν είχαμε 2 ώρες στο Ενωσιακό και τελικά έγινε διπλό απο 25 λεπτά το κάθε ημίχρονο.Εντος της βδομάδας αναμένονται δύο-τρεις μεταγραφες ακόμα.To Σαββάτο ο Α.Ο.Λ θα παίξει φιλικό 6 με 8 το απόγευμα με την Ακαδημία Σπάρτης.