Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΜΕ.ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

nmz nai

Ανώνυμος είπε...

nai!!!pame oloi mazi na kleisoyme mia xronia me rekor bathmon!!!oloi sto ghpedo!to akzizoyn ayta ta paidia!!!

Ανώνυμος είπε...

nai oloi!!! gia ayta ta paidia poy prospathisan kontra se aytoys poy elegan mono arnhtika to kalokairi!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΟΛ

Ανώνυμος είπε...

o aol exei paidia dika tou pou einai mazi sta duskola!!!to ds mazi me ta dyo pidia proponites sigoyra mporei!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ!!!ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

XORIS TON BAGGO DEN MPOREI NA PROXORISI O AOL.ZADIOTIS OLE OLE OLE

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ,Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ Α,ΑΛΛΑ Ο ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΙΣΩΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

εδω εφυγε ο σπυρος ο τσακωνας που επαιζε 15 χρονια στην ομαδα και που μαζι με τον φρανκι ηταν οι σημαιες της ομαδας και λετε για τον βαγγελακη.δηλαδη τι να πουμε αν φυγει ο λαππας και ο οικονομου

Ανώνυμος είπε...

ηρεμα ρε παιδια που γινανε ολοι παιχταραδες σε αυτη την ομαδα! και ο λαππας να λειπει και ο οικονομου και ο ζαντιωτης η ομαδα μια χαρα θα παει..οπως καλα πηγε οταν εφυγε ο αλεξανδρακης ο τσουκ ο γοματος ο μαργαρωνης ο βαστης ο τσακωνας και ο ρουσλαν που ηταν ολοι βασικοι..και η ομαδα φετος πηγε καλυτερα! ηρεμιστε..παιχτες να παιξουν με φιλοτιμο υπαρχουν πολλοι και παιζουν για την ομαδα, οχι για μεταγραφη του χρονου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΣΟ ΣΗΜΕΡΑ -ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΙΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!!!