Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο.Λ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Λ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδια καλη επιτυχια κοουτς.

Ανώνυμος είπε...

Xalase poloys h proslipsi anagnostopoulou

Ανώνυμος είπε...

giati?

Ανώνυμος είπε...

gIATi,o AOL den tha xaristei se kanenan k giati mas theorousan Xoflhmenous....xaxxaxaxxaxaa.Gelaei kalutera opoios gelaei teleutaios.

Ανώνυμος είπε...

kseroume pia paidia tha meinoun apo ta paidia pou epaizan?

Ανώνυμος είπε...

entaksi file katse na doyme kai tis metagrafes kai milame giati einai dyskoloi kairoi pleon!!!makari na ginei kati!!!kanena neo tipota apo paiktes exoyme;

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΟΡΜΟ.ΝΟ ΜΟΝΕΥ ΝΟ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν υπαρχουν παικτες που παιζουν χωρις λεφτα ολοι επαγγελματιες ειναι στη λακωνια τους ειδαμε στο γηπεδο ουτε στη δ εθνικη δεν εχουμε ομαδα φετος αλλα αφου υπαρχουν κοροιδα και πληρωνουν τους pio-pio (της διαφημησης) καλα να παθουνε.

Ανώνυμος είπε...

οσο για την επς δε βλεπει τα χαλια του λακωνικου ποδοσφαιρου θελει προπονητες με διπλωμα και γηπεδα με χορτο για να χρεωνει το ενωσιακο που το εχει φτιαξει το κρατος για ρωτηστε το δς της λογγαστρας ποσα πληρωσε τη χρονια που περασε στο ενωσιακο και ποσα χρωσταει ακομα γιατι ακουσα το γενικο να λεει οτι αν δεν πληρωσει ηομαδα δεν μπορει να κανει μεταγραφες η να δωσει δελτια.και κατι για το δημο σπαρτης περσι οι ομαδες της α κατηγοριας (σπαρτη.λεωνιδας.πελλανα) επαιζαν στο στοαδιο και η λογγαστρα πληρωνε στο ενωσιακο δηλ. οπως λεει ο σοφος λαος ολοι οι καλοι μαζι και ψωριαρηδες χωρια.ευτηχως που υπαρχει και ο τζωρτζακης και προσπαθει με τα λιγοστα λεφτα που εχει ναφτιαξει το γηπεδο στη λογγαστρα κατι που δεν καταφεραν οι προηγουμενοι τοσα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΕ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kargakos S. είπε...

Forza AOL k ta muala st kagelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................................
Tha maste san tous BASKOUS sto xorio mas. K opoios thelei as kopiasei............

Ανώνυμος είπε...

poious vaskous bre sarado?me 6 paiktes tha katebite tou xronou?pou pate re!!!!!!!!!!!!!!!????????????????pellana ole!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

EGO fILARAKO TO EGRPAPSA TO ONOMA apo thn Elbetia,omos k to pisteuo...auto pou leo..esu den egrapses tipota..