Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΟΛ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΝΑΣ-ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ.Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 3.45 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ΄ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ'.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό με τις ομάδες και τις συναντήσεις στις καφετέριες???? γιατί όλες συναντιούνται εκεί; συναντηθείτε κάπου αλλού.. ξέρω 'γω;; στο στάδιο;; στο μουσείο;;; κάπου αλλού...

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει το συμβουλιο και οι φιλαθλοι του α.ο.λ να ειναι κοντα στην ομαδα στη προσπαθεια που κανουν οι προπονητες και οι ποδοσφαιριστες της ομαδας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΟΛ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΣΙΛΙΒΙΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο παλιός.. να σου θυμίσω τις συγκεντρώσεις στο ΕVENT?? Και μη μου πείτε πως το έχει ο πρώην παίχτης της ομάδας μας Χαραλαμπάκος. Το ξέρω. Κι εγώ παλιός είμαι!

και δε μιλάω μόνο για τον ΑΟΛ, μην παρεξηγήστε συνεχώς. Απλά το λέω γιατί είναι γενικό φαινόμενο των συγκεντρώσεων των ομάδων σε καφετέριες.

Ανώνυμος είπε...

file kala sou leei o palios.i omada panta sto mouseio sugentronotan.mono kati ventetes pigenan gia kafe sto ivent

Ανώνυμος είπε...

eytixos xefortothikame tis ventetes!!!!kai i omada tha paei kalitera!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

o teleutaios einai polu swstos...

Ανώνυμος είπε...

2-3 oAOL mesa sto Kastori....Kalo xekinhma mprabo re mages,emeis k xoris lefta badizoume sosta k pali MAGES eimaste...

Ανώνυμος είπε...

kai liga itan mages!!!!!!!!!!!!!!!pelates mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to xrima den fernei tin eytyxia oute tin epityxia!!!!!!!!!!!!!!!ta leo ego o legenarios tis omadas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολους φετος η ομαδα παιζει γιατι το γουσταρει μονο μην παρουν τα μυαλα μας αερα θελουμε δουλεια ακομα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ.ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ!!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΤΡΙΑΔΑ.