Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ

-ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΛΑΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ,ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Α.Ο.Λ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
-ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Λ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Α.Ο.Λ.
-ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 1997-1998-1999-2000.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ Α.Ο.Λ. ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6976767873 [ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Ο.Λ.] ΚΑΙ 6936851293 [ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α.Ο.Λ.]
-ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Λ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΓΟΥΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΝ ΤΣΙΤΑ.

6 σχόλια:

aolistas είπε...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

πηραμε κανα παικτη θα παρουμε κανεναν ενα στοπερ αν παιρναμε πιστευω θαμαστε οκ.σε ποιο γηπεδο θα γινει η προετοιμασια που θα ξενιτευτουμε φετος;

Ανώνυμος είπε...

ακουσα το σταδιο το πηρε ο λεωνιδας και η πελανα εμεις δηλαδη που ειμαστε; σε αλλο δημο αλλα αν παει η πελανα στο καστορι και ειμαστε καλα παιδια θα μας αφησουν να πατησουμε και μεις φυσικο χορταρι τι να κανουμε μικρο χωριο η λογγαστρα λιγοι ψηφοι.

Ανώνυμος είπε...

ποσους παικτες καινουργιους πηραμε βρε διοικηση?συνολικα ποσους παικτες εχουμε?

aolistas είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΖΑΝΤΙΩΤΗ,ΤΣΑΚΩΝΑ,ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ,ΖΕΥΓΩΛΗ,ΚΑΡΟΥΝΟ Τ,ΚΑΡΟΥΝΟ Μ ΚΑΙ ΛΑΠΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

δε βλεπω με αυτουs τουs παιχτεs να μενουμε κατηγορια η αλλεs ομαδεs εχουν καλυτερο υλικο αλλα θα το παλεψουμε και φετοs.