Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ-ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ 0-2

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΟΛ ΧΑΝΟΝΤΑΣ  0-2  ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ  ΚΑΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΤΟΝ  ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΠΟΠΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΥΛΕΡΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ  ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ  ΣΤΟ 28 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 30 ΠΕΤΥΧΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΓΟΜΑΤΟ, ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΚΑΚΩΣ, ΣΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΟΛ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 72 ΠΟΥ  Ο  ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΑΠΠΑ (ΜΑΛΛΟΝ  ΓΙΑ  ΕΞΥΒΡΙΣΗ), ΕΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΙΣΤΡΑ  ΤΗΣ  ΣΠΑΡΤΗΣ Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΟΠΑΔΟΥΣ  ΤΟΥ ΑΟΛ. ΣΤΟ  94  ΕΓΙΝΕ ΤΟ   0-2  ΣΕ  ΜΙΑ ΦΑΣΗ  ΠΟΥ Η ΠΑΥΛΕΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΧΕ  ΟΦΣΑΙΝΤ.  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ  ΜΑΤΣ  ΤΟΥ ΑΟΛ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  ΣΤΟ  ΕΛΟΣ.  ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ Ο ΑΟΛ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ:
ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΛΑΠΠΑΣ,ΧΙΩΤΗΣ,(80 ΝΙΑΡΧΟΣ),ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΡ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ,ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Γ., ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ( 67 ΚΕΧΑΓΙΑΣ),ΝΑΛΜΠΑΝΤΙΑΝ,ΓΟΜΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ. 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΡΕ ΓΟΥΡΔΟΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

poioi einai telika oi kaloi diaitites na mas paizoun i oloi einai malakes?

Ο ΤΑΜΙΑΣ είπε...

απορω πως ο σπυρακης εβαλε αυτους τους απειρους διαιτητες.ο κανιστρας ειπε γαμω τη π..... σου μπροστα στον εποπτη και δεν εγινε τιποτα και ο λαπας που ειπε μαλακα τον απεβαλαν με χαρακτηριστηκη ευκολια,τα συμπερασματα δικα σας.μικρη η λογγαστρα τι να κανουμε.αν παιζαμε λογγαστρα θα καθοντουσαν κοτες τα λαμογια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει παιδιά.. Συνεχίστε δυνατά..

Ανώνυμος είπε...

ΑΟΛΙΣΤΑ ξεχασες και το πεναλτι που εγινε στον ζαχαρακη

Ανώνυμος είπε...

Σο ελος εκτος του λαππα πιος αλλος θα απουσιαζεΪ? Ο τσιριτς τη επαθε?

Ο ΤΑΜΙΑΣ είπε...

το πεναλντι τοχα ξεχασει δε λετε που εχουμε παρει και ενα φετος περσι δεν πηραμε κανενα.

Ο ΤΑΜΙΑΣ είπε...

ο τσιριτς ειναι παλικαρι πιστευω θαναι ετοιμος στο ελος,γυριζει και ο καμα θα λειπει και γιαννης ο ζαχαρακης αλλα θα το παλεψουμε και στο ελος.

Ανώνυμος είπε...

i sparti pou mazeutike semptemvrio kai oi diaitites mas ftaine.....emeis den ftaime pote????

Ανώνυμος είπε...

xwris ton Alexandraki den borousame exthes.terastia apwleia, den tha trwgame goal me tipota

Ανώνυμος είπε...

ξεχναμε τη σπαρτη και κοιταμε το ελος παιδες. πολυ πιο δυσκολο ματς. θα χρειαστουν τα παιδια που δεν παιζουν πολυ να δειξουν την αξια τους.παμε αολαραα!!!