Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Λ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ:KOΛΟΚΟΥΡΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το  Δ.Σ. ,ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Λ., θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τη διαιτησία  των κυρίων Κολοκούρη και Αλειφερόπουλου, στο σημερινό ματς με το Κάστρο Γερακίου.
  Οι διαμαρτυρίες μας δεν έχουν να κάνουν  με κάποιο λάθος σφύριγμα,αλλά με τη μη σωστή και άνιση εφαρμογή των κανόνων  στον πειθαρχικό τομέα,καθώς ο διαιτητής και ο βοηθός του αποφάσιζαν και σφύριζαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά!
  Οι δύο αυτοί κύριοι ενώ άκουγαν πολύ καλά ότι έλεγαν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Α.Ο.Λ. και μάλιστα απέβαλαν τον προπονητή,τον παράγοντα και δύο ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Λ. από τον αγωνιστικό χώρο,δεν άκουγαν όσα έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του  Κάστρου  Γερακίου. Πιο συγκεκριμένα μπροστά στο βοηθό Αλειφερόπουλο, ποδοσφαιριστές από τον πάγκο του Γερακίου έβριζαν χυδαία τις μανάδες και τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Λ.
  Παρά τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις μας στο ημίχρονο, τους άφησαν ανενόχλητους μέχρι το 90΄ να συνεχίζουν το ...έργο τους!!!! Μετά δε την επίτευξη του γκολ του Γερακίου, ο σκόρερ της ομάδας αλλά και συμπαίχτες του, κατευθύνθηκαν στον πάγκο της ΛΟΓΓΑΣΤPΑΣ, έκαναν άσεμνες χειρονομίες και μπροστά στο βοηθό Αλειφερόπουλο, έλεγαν:<ΜΟΥΝΙΑ,  ΓΑΜΩ  ΤΑ  ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ>
   Είναι απορίας άξιον πώς ο βοηθός Αλειφερόπουλος ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο,με υποδείξεις του στο διαιτητή,τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία εκτός φάσης,δύο ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Λ.,δεν τιμώρησε την πράξη αυτή,με δεδομένη τη μεγάλη εμπειρία του και όταν μάλιστα μας έχει δείξει ότι εφαρμόζει τον κανονισμό κατά γράμμα.Δε μπορούμε να ξεχάσουμε ότι στο περσινό ματς  Α.Ο.Λ- ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ (2-1), όπου παιζόταν μια κατηγορία, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Λ. Βασίλη Υμέρι στο 92΄ με δύο κίτρινες,(μία  γιατί έβγαλε τη φανέλα του και μία γιατί έβγαλε το σημαιάκι του κόρνερ!).Εκεί τηρήθηκε ο κανονισμός κατά γράμμα!!Αυτό περιμέναμε να κάνει και σήμερα.
  Εξάλλου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το διαιτητή κύριο Κολοκούρη, πως όταν ένας ποδοσφαιριστής λέει σε οπαδό στην κερκίδα :<ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΟΥΛΕ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ>,δεν τον παρακαλάνε να ηρεμήσει αλλά τον αποβάλλουν, ακόμη κι αν βρίζει οπαδό της δικής του ομάδας!
   Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Λ., που στάθηκαν όρθιοι σε ένα πολύ δύσκολο ματς και να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Κάστρου για τη φιλοξενία.Δε μπορούμε βέβαια να πούμε το ίδιο για δυο- τρεις ποδοσφαιριστές του Κάστρου,...
 ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ όλους τους αντιπάλους και απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό.Από δω και πέρα θα φερόμαστε όπως μας φέρονται.


     Υ.Γ.:Όσο για τους ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που  ήταν στο γήπεδο του Κάστρου και επέλεξαν να βρίζουν χυδαία τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Λ.,τι να πούμε??!!
 Αν αυτό το θεωρούν αντρίκια συμπεριφορά......
     Και φυσικά βέβαια οι διαιτητές δεν κατέγραψαν τα στοιχεία των εν λόγω ποδοσφαιριστών όπως είχαν δικαίωμα αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: